ΕΛΑΚΜΩΝ

ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

GR

EN

Η ΕΛΑΚΜΩΝ είναι γέννημα δημιουργικών επιχειρηματικών ιδεών που διήνυσαν πέραν των 50 ετών δράση και απεδείχθησαν επιτυχείς και ανθεκτικές στο χρόνο.

Η δημιουργία απαιτεί οργάνωση ,κέφι ,σκληρή δουλειά ανοικτό μυαλό και κύρια γνώση και πείρα. Οι ιδρυτές της εταιρείας ανήκουν στη μαχητική μεταπολεμική γενιά που σιγά-σιγά απέρχεται. Επίπονη και δραματική συνάμα είναι η πορεία αυτής της γενιάς και γέρας της είναι μονάχα η συνείδηση του χρέους να δώσει έμπνευση και αξία στην <<επόμενη ημέρα>>.

 

Πιστεύουμε όμως βαθειά και στην εποικοδομητική όσμωση αυτής της προσπάθειας με σύγχρονες καινοτόμες αντιλήψεις και μεθόδους , και στον ευτυχή συγκερασμό εμπειριών ,γνώσεων και δεξιοτήτων με την υπεροχή και την αποτελεσματικότητα της σύγχρονης οργάνωσης, των επιστημονικών κατακτήσεων και της κοινωνικής εξέλιξης.

Το παλαιό δεν απαξιώνεται βίαια ή νομοτελειακά γιατί το διακριτ;o ανάμεσα στο παλαιό και στο νέο είναι το πνεύμα ,η δράση και η κοινωνική ευθύνη. Η νέα γενιά θα αδράξει τη σκυτάλη στο γόνιμο χρόνο με αίσθηση χρέους να εκσυγχρονίζει , να διευρύνει και να καταξιώσει τη παρακαταθήκη της γενιάς που περήφανη θα παραδίδει.

 

Κίνητρο και στόχος ίδρυσης της ΕΛΑΚΜΩΝ είναι η πεποίθησή μας ότι οι επιχειρήσεις σήμερα δεν καρπώνονται μόνο αξία(κέρδη) αλλά δημιουργούν αξίες για όλες τις ομάδες του περιβάλλοντος τους και την κοινωνία γενικότερα. Ο μετασχηματισμός της επιχείρησης από μονοδιάστατα κερδοσκοπική σε δημιουργό αξίας την εντάσσει στη βιώσιμη ανάπτυξη και δείχνει, στο μέτρο των δυνατοτήτων της το δρόμο στην έξοδο από τη σημερινή κρίση προδιαγράφοντας με ενάργεια μια νέα δυναμική οικονομία που προσβλέπει στην κοινωνία και σέβεται το περιβάλλον. Με αυτές τις αρχές στοιχιζόμαστε και ξεκινάμε. Ο σεβασμός στο περιβάλλον ,η θεσμοθέτηση της αειφορίας ,η εξοικονόμηση της ενέργειας και ο σύγχρονος και καινοτόμος, φιλικός όμως πάντα στο περιβάλλον και στον άνθρωπο, βιομηχανικός εξοπλισμός ,είναι τα διακριτά πεδία που θα δώσουμε στη μάχη της επιτυχίας!

 

TO ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

Να είμαστε η κορυφαία εταιρεία στο χώρο δραστηριότητας μας, προσφέροντας λύσεις υψηλής τεχνολογίας, εγνωσμένες χρηστικής αξίας μέσω καινοτόμων και αποτελεσματικών υπηρεσιών πριν και μετά την πώληση.

 

H ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ

Εμείς οι άνθρωποι της ΕΛΑΚΜΩΝ δεσμευόμαστε να :

 • Προσφέρουμε αξιόπιστες υπηρεσίες και μια αυξανόμενη συνεχώς αξία στους πελάτες μας.

 • Συμβάλλουμε σαν υγιές εργασιακό κύτταρο στην αναβάθμιση της κοινωνίας.

 

H ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

Η παροχή ολοκληρωμένων λύσεων υποστηρίζοντας επαρκώς τα προϊόντα και τις υπηρεσίες πριν και μετά την πώληση. Εστιάζουμε στις ανάγκες κάθε πελάτη ξεχωριστά και παρέχουμε την αρτιότερη τεχνικά λύση με γνώμονα πάντα την σχέση κόστους – οφέλους. Επενδύουμε συνεχώς στην ενημέρωση και ανάπτυξη των στελεχών μας ώστε να μπορούν να διεξέρχονται και στις πιο δύσκολες απαιτήσεις της αγοράς.

 

ΟΙ ΤΟΜΕΙΣ ΔΡΑΣΗΣ ΜΑΣ

 

 • Ενέργεια – Περιβάλλον

 

 • Ανανεώσιμες Πηγές

 

 • Εξοικονόμηση Ενέργειας

 

 • Νερό ύδρευση – άρδευση

 

 • Τεχνολογία – Χημεία νερού

 

 • Αυτοματισμοί (BMS) , (PLC)

 

 • Βιομηχανικός Ηλεκτρομηχανολογικός εξοπλισμός